Градът, дал на страната ни актуалните политически вагабонти  Делян Добрев

...
Градът, дал на страната ни актуалните политически вагабонти  Делян Добрев
Коментари Харесай

Специалисти: Лунното затъмнение на 25 март 2024 г. носи разрушения и невероятно тежки земетресения

Градът, дал на страната ни настоящите политически вагабонти  Делян Добрев и Асен Василев, трепери в очакване на ново мощно земетресение, което надали не щяло да срине района по време на първото лунно затъмнение за годината.

 

Информацията пристигнала от известен уебсайт, в който се казвало, че Турция интензивно се готви за идно унищожително земетресение. Застрашените здания в Истанбул към този момент били белязани със специфични маркери, а живущите в тях били предизвестени, че в скоро време ще би трябвало да се изнесат някъде, в случай че желаят да оцелеят. Търканията сред европейската и азиатската тектонски плочи зачестили и почвата под тогавашния Константинопол започвала да бълбука.

 

Земетръсът бил предсказан преди няколко десетилетия, без да се прецизира точната година и месец, само че този път учените били безапелационни, че край Босфора нещата няма да са мирни и тихи в напълно близко време.

Информацията тормозила жителите в Хасковско, част от които „ си сверявали часовника “ по медиите. Те знаели, че когато има катаклизми в южната ни съседка, последствията се усещали в регионите на Странджа, Родопите, от време на време и в Рила. Хората изпаднали в суматоха, тъй като предсказания за грубо разбъркване на земните пластове направил и прочут български астролог преди години. Хванали се на въдицата на Емил Лещански, даже се изнесли на палатки край града в уговорения ден и час, други стремително застраховали парцелите си против естествени бедствия и пожари, а трети се пръснали при родственици по селата. Всички с боязън и боязън зачакали бедствието, което не се състояло, а трябвало да се случи точно на Великден.

Заради погрешната информация и основаването на суматоха измежду популацията, звездоброецът попадна под ударите на закона. Запознати с битието му разправят, че съумял да се измъкне от Темида, като обяснил, че не е отговорен, тъй като „ една звезда била мръднала “.

 

Сегашната вест, че към Истанбул ще стане ужасно, била посрещната с терзание, изключително след писанията, че лунното затъмнение от 25 март 2024 година носи опустошения и необикновено тежки трусове.

 

При лунно затъмнение Луната отсъства и ролята на нощно величие се поема от Слънцето. Явлението се е случвало безчет пъти на планетата Земя и постоянно предизвиквало наводнения, цунами и трусове.

 

Вероятното разрушително злополучие се очаквало да бъде сред 25 март и 8 април, след което човечеството щяло да си отдъхне от негативите на звездните тела, въпреки и за малко – до идващото лунно затъмнение за годината.

 

„ Притеснихме се, тъй като земетресенията са съществено нещо. Знаем, че даже съвременна техника не може да ги предскаже 100%, само че въпреки всичко друго си е да го чуеш от експерти по звездите и планетите, които непрестанно се движат, трансформират своята орбита и кой знае какви зулуми гласят. За суматоха този път не може да се приказва, само че за терзание – несъмнено. След Лещански няма какво повече да ни уплаши. През 2009 година думите му бяха признати прекомерно съществено. Имаше хора, които се изтеглиха на село и зачакаха да се случи трусът, който не се случи. И по-добре, само че въпреки всичко би трябвало да се мисли, преди да се приказва и написа.

 

Този път по-различното е, че хората в региона не плануват да напущат жилищата с споделят, че каквото би трябвало да стане, ще се случи. Не застраховат парцелите си, не се презапасяват с артикули – нито с акумулатори, нито със свещи. Въпреки това имат едно мислено, тъй като са уверени, че турските управляващи в действителност имат информация и са почнали да се грижат овреме за жителите си.

 

Какво се оказва обаче? В Истанбул маркират остарели здания, които вероятно биха се срутили първи. Там в действителност се чака земетресение, което, в случай че се случи, ще разлюлее и нас. Гражданите са предизвестени за вероятно злополучие, само че не престават живота си постарому. Какво ли друго могат да създадат?!

 

„ У нас от всяко изречение се основава суматоха и хората стартират да звънят на 112, на полицията, на горските, на „ Гражданска отбрана “, което не е редно, тъй като междинната просвета на образование изисква най-малко обикновени знания за естествените бедствия и феномени “, разясняват в града, в който се намира най-високата скулптура в света на Богородица.

 

Местните се надяват, че божията майка ще ги избави като по знамение, в случай че има нещо неприятно, включително и унищожителен трус при съседите.

Инфо: Уикенд

Тагове: Хасково Хасковски регион земетресение разрушително земетресение Турция Истанбул Босфора Странджа Родопите Рила
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР